NaturalHelp Complex

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Detoxikáciou ku zdraviu, koniec zápche, refluxu

detoxikácia, NaturalHelp, očista čriev, reflux, zápcha, detoxikačná kúra

Dobrý deň !

Vždy som považovala za dôležité dodržiavať zdravý životný štýl, čo zahŕňa aj detoxikáciu . To je dôvod , prečo 1-2 krát do roka podstupujem detoxáciu a očistu hrubého čreva. Dlhú dobu som používala program Colonix , s ktorým som bola spokojná, ale bohužiaľ ho nikde neviem zakúpiť. Dlhú dobu som hľadala na nete podobný prípravok, niekoľko som ich už aj vyskúšala, ale prišla som na to, že nemajú absolútne žiadny pozitívny účinok (ba niektoré z nich viac negatívny ). Jeden môj známy, ktorý sa už roky zaoberá prírodným liečením mi odporučil Naturalhelp Complex, že vraj je to podobný, a tiež taký dobrý produkt ako Colonix, ba viac…

 

Urobila som tak a na druhý deň som si ho objednala. Bol mi hneď sympatické, že tento produkt  4 v 1 -om zahŕňa komplexnú detoxikáciu, a skladá sa zo všetkého potrebného pre úplnu očistu čriev. Dokonca obsahuje dennú spotrebu vitamínov, a pomocou prebiotík zabezpečuje obnovu rovnováhy črevnej mikroflóry.

V skratke 4 v 1-om zahrňuje:

·         detoxikáciu

·         očistu hrubého čreva

·         prebiotiká

·         vitamíny

Presvedčilo ma to, a tak som ho začala užívať..

Užívam ho iba 2 týždne, ale toľko pozitívnych zmien nastalo v mojom živote, že by som sa o ne s Vami rada podelila, čo keď  Vám moje skúsenosti pomôžu.

Prvé skúsenosti :

Po prvé, má výbornú chuť ( chutí mi lepšie ako Colonix ), chutí to ako zelené jablko. Keďže jablkový džús je moje obľúbené pitie, tak si zamiešavam NaturalHelp do neho. Keď sa mi minie používam obyčajnú vodu.

( Počas užívania som nezažila žiadne nepríjemné vedľajšie účinky, ako je hnačka . Alebo iné ... )

Čerešnička na torte je, že som za dva týždne schudla 2 kilá, moje bruško je zrazu plochšie. Je to viac než divné, pretože som nedodržiavala žiadnu diétu, a jedla som čo mi práve zachutilo a hocikedy. Už aj pred tým som sa pokúšala schudnúť, a vôbec nič, a teraz zrazu 2 kilá dole, no bomba. Dúfam, že do dvoch týždňov ešte schudnem aspoň 3 kilá, čo je už mojim dávnejším cieľom.

Ďalšia vec, ktorú som zažila, boli tie hrozné veci, ... ktoré som každým dňom dostávala zo seba... :) Viem , že mnoho ľudí si myslí , že je to nechutné , ale pravda je, že to príšerné niečo by malo byť vonku a nie vo vnútri nás .

Každodenne ma mučila zápcha, ale odkedy užívam NaturalHelp, tento pojem nepoznám.  

Reflux a nadúvanie boli mojim každodenným problémom, ale v posledných dvoch týždňoch sa prejavujú stále menej, a pevne verím, že príde deň kedy môžem zabudnúť aj na tieto nepríjemné príznaky.

Cítim sa v oveľa lepšej kondícii a zdravšie, prekypujem energiou . Každopádne by som povedala, že sa cítim o 16 rokov mladšie! - Ale oveľa múdrejšie ... ;) ) )

Vďaka za prečítanie

O ďalšom vývoji Vám napíšem zase o niekoľko dní.

Zdravím! Monika


NaturalHelp | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014